Wandelarrangement in Portugal, maakte uw zelf geleide het lopen vakantie gemakkelijk.

Zelf geleide het lopen vakantie, Wandelvakantie in Portugal in Parque Natuurlijk da Serra de Sao Mamede.

Parque Natuurlijk da Serra de Sao Mamede op de grens van Portugal met Spanje is één van mooiste en onbeschadigde gebieden van Europa de en is ideaal voor zelf geleide het lopen vakantie. Het is een gebied van bos, beboste heuvels, rotsachtige randen, olijf en kastanjebosjes en de vruchtbare valleien die met een labyrint van middeleeuwse sporen, middeleeuwse en roman wegen en de vlakte rond het heuvelige park worden vermengd is vol met megalitische plaatsen. Wat van de meest prettiest dorpen van Portugal en middeleeuwse vestingssteden worden hier met inbegrip van Marvao gevestigd die in het beeld boven neergestreken op de rots aan het recht wordt gezien.

North of Sao Mamede mountain with Barragem da Apartadura and Marvao

Self guided walking holiday in Portugal, route notes

Weinig toeristen en leurders hebben dit afgezonderde en mooie deel van Portugal ontdekt nog het een perfecte plaats voor een wandeling, wandelende of kruipende vakantie is. Het is zeldzaam om veel andere mensen te ontmoeten die de slepen lopen.

Er zijn waymarked het lopen routes binnen het park en bijna elk van zijn hen cirkelgangen. Alhoewel de slepen binnen één enkel natuurreservaat zijn zijn zij gevarieerd in termen van sfeer en terrein en de rang is gemakkelijk zich te matigen. Het fijne land lopen.

Wij geven u de kaarten van 1/25000 schaalroute omhoog duidelijk met de het lopen route en aandachtspunten de gecombineerd met gedetailleerde het lopen nota's. Voor aandachtspunten en voor navigatie voegen wij GPS voortdurend way-points aan de kaarten en de nota's toe.

Self guided walking, route map for Marvao

Het lopen in alle seizoenen. Portugal heeft een groot klimaat voor het lopen van al jaarronde.

Vanaf recent Maart door aan de vroege zomer is het platteland bekleed met wilde bloemen die een geleidelijk aan veranderende opeenvolging van kleuren tonen. U zult zien waarom zij zeggen Alentejo de Provence van Portugal is. Een zelf geleide het lopen vakantie is een vreugde in de lente.

U kunt sommige dagen in Juli en Augustus vinden te heet voor het lopen en u zou aan stroll rond de interessante historische plaatsen zoals Marvao en Castelo DE Vide in het Natuurreservaat kunnen verkiezen of uw voeten in Ribeira de Arronches bengelen in Quinta.

Hoewel de de wintermaanden koeler zijn zijn er vele dagen met duidelijke blauwe hemelen en partijen van zonneschijn. De regenachtige dagen neigen occasioneel te zijn en de meeste weken zullen van sommige zonnige dagen genieten.

Quinta Azenha do Ramalho verstrekt zelf kwaliteit die uw zelf geleide het lopen vakantie verzorgt.

Wij wilden enkel u laten weten een welke fabelachtige tijd wij hadden toen wij bij quinta waren. Ik kan enthuse genoeg over het niet en wij allen werden zo indruk gemaakt op door de manier u het huis hebt uitgerust. Wij hebben verscheidene zelf-zichricht eigenschappen in de loop van de jaren in allebei het UK (om te lopen), in Oostenrijk (ook aan gang) en in Frankrijk gehuurd (aan ski) en wij hebben nooit dergelijk comfort gehad. U hebt gedacht aan alles.

Diane Evans, Lissabon

Onze pagina's voor de gangen Galegos en Reguengo geven een goed idee van het aroma van het gebied.

De het Lopen routes

Reguengo Galegos Alegrete Esperanca Carreiras
Marvao Ribeira de Nisa Mosteiros Castelo de Vide to Marvao Vale Lourenço

15 independent reviews from guests who stayed at Quinta Azenha do Ramalho give us an average rating of 98.7%.


Sao Mamede Hills near Portalegre, Alentejo, Portugal

Olive tree logoQuinta Azenha do Ramalho, Vale Lourenço, Sao Mamede, Portugal
Share